GIGABYTE GA-P35C-DS3R AUDIO DRIVER

Not the new beta release correct? Regarding the uninstalling and installing ive tried about everything with all drivers in normal windows and also in safe mode I would assume though a sound card would work better then a onboard solution, but I cannot say for sure since I dont use one. Nor would I even know what to start to suggest to you to use. I do see alot of fixes added between F2 and F10 which it is up to now Non beta Rev 2. Well, good luck with it all, and sorry I could not be of more help! Ive even formated my hard drive twice.

Uploader: Aratilar
Date Added: 23 June 2016
File Size: 27.14 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 32862
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Ive tested the sound driver with and without video drivers. The funny part is that a normal reset wont make the audio work again, I need to turn off auduo computer and turn back on to make the “device start”. These are my specs: I dont want to screw up my motherboard, ive read in the forum many people had problems after updating the bios.

Any help is greatly appreciated! I know it has something to do with my video card, ive been trying to fix this for months with no success. I do see alot of fixes added between F2 and F10 which it is audil to now Non beta Rev 2.

  FRU 39T0077 DRIVER

Suspicious Activity Detected

Results 1 to 10 of Are you sure you uninstalled in safe mode and deleted, the microsoft UA driver? Nor would I even know what to start to suggest to you to use. Hello Lsdmeasap, First off thanks for your reply. Yep, I have the same bios config. I would flash it if it was me, I do it often and have NO issues, just do not use bios and do not shut off your pc while doing so, or do not do it in a storm or something like that where you think the power may go out while doing so.

GA-P35C-DS3R (rev. 1.x) | Motherboard – GIGABYTE Global

Thanks again for helping me out with this. I also tried the new drivers from the gigabyte website, I dont know what else I can do. Not the new beta release correct? What bios should I update to? I cant make the audio work correctly. Thanks for your help and Ill post back if I get an answer from gigabyte support. I downloaded some new drivers from realtek website, version r1.

Page 1 of 2 1 2 Last Jump to page: Yesterday I filled the support form in the official gigabyte website with my product ID and pc specs but didnt recieve an answer yet, I was hoping they new about this problem because Ive seen very similar problems mentioned while doing some google searching, unfortunately without any answers.

  COMPAQ PRESARIO 56K DF DRIVER DOWNLOAD

Other members here use additional sound cards though, so maybe someone will suggest a good one to you. Yesterday I formated my hard driver and installed a new clean windows xp with new drivers including the new ati catalyst and I have the same problem.

I ga-p35-ds3r you have 1. Just trying to spit out some more ideas for you to check out. Im thinking of buying a PCI Audigy sound card but im affraid the same thing will happen.

Either way good luck with it all!! Regarding the uninstalling and installing ive tried about everything with all drivers in normal windows and also in safe mode Im using the default Bios that came with the motherboard, it is version F2. If not, try that. I would assume though a sound card would work better then a onboard solution, but I cannot say for sure since I dont use one. How many behind are you? Please report all spam threads, posts and suspicious members.

I loose the sound completely when the game is launched. Copyright c Tweak Town Pty Ltd.